Veelgestelde vragen

Hieronder staan de top 10 veelgestelde vragen aan Atelier d’ Ellis.

1. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik nu verder?
Ga naar wachtwoord vergeten onder Mijn Account en voer uw emailadres in. U ontvangt binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord.

2. Na hoeveel dagen kan ik het product nog retourneren?
Binnen 30 dagen mag het product ongebruikt worden teruggestuurd.  U kunt de bestelling via de retourlink opgeven. Het adres voor het terugsturen van het product vindt u op de factuur.

3. Met welke bezorgdienst wordt mijn pakket verzonden?
Wij verzenden alles betrouwbaar via DHL.

4. Welke betaalmethoden zijn er?
Wij ondersteunen iDeal, , Mister Cash, KBC/CBC, BELFIUS, SEPA-incasso, Bancontact, EPS, ING-homepay, Mastercard, Visa, SOFORT, Giropay, Overschrijving en achteraf betalen.

5. Hoe blijf ik op de hoogte van de aanbiedingen van Atelier d’ Ellis?
Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Regelmatig sturen wij hier de beste aanbiedingen aan onze vaste klanten. U profiteert daarnaast regelmatig van kortingscodes en andere acties.

6. Ik wil geen nieuwsbrief meer van Atelier d’ Ellis ontvangen, wat nu?
U kunt uzelf afmelden voor de nieuwsbrief door op de afmeldlink te klikken in de nieuwsbrief. U wordt uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Mocht dit niet lukken, neem dan even contact met ons op via info@dellis.nl We helpen u graag verder.

7. Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?
Wij geven uw persoonlijke gegevens nooit door aan derden of aan andere adverteerders. Uw gegevens worden uitsluitend voor verwerking van uw bestelling gebruikt.

8. Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?
In principe wordt uw pakket binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd. Wanneer we deze belofte niet kunnen nakomen zullen wij direct contact met u opnemen.

9. Wat als er iets mis is gegaan met mijn bestelling?
We gaan zorgvuldig om met uw product en laten het product alleen leveren door de beste bezorgdiensten van Nederland. Echter, het kan altijd gebeuren dat er iets mis gaat en uw product niet correct aankomt. Neem contact op via info@dellis.nl, dan helpen we u graag verder.

10. Hoe worden producten die bevroren zijn verzonden?
Bevroren producten zijn alleen beschikbaar voor klanten in onze regio.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@dellis.nl en we helpen je graag verder