Welkom op de website van Atelier d’ Ellis®. In ons atelier zijn we heerlijk creatief bezig. Sinds 2013 maken we speciale comfortabele hondentuigjes en lijnen uit onvrede met wat er destijds op de markt was. Doordat we de tuigjes volledig hebben ontworpen vanuit het oogpunt van de hond en draagbaarheid en comfort als uitgangspunt hebben gesteld is ons design uitgekomen op een tuigje dat niet over het hoofd van de hond aangedaan hoeft te worden. Vanuit onze gedragswetenschappelijke achtergrond weten we dat veel honden hier een hekel aan hebben. In de afgelopen jaren zijn er diverse verbeteringen aan doorgevoerd en is ons “kindje” volwassen geworden. In 2018 hebben Ellen en Nelis besloten dat het tijd werd om de activiteiten in het atelier af te splitsen van Calming Signs en is de naam d’ Ellis® als merknaam geregistreerd. Ons assortiment is verder uitgebreid met te personaliseren treatbags en een tag/pouch die we kunnen borduren met naam en/of telefoonnummer. Ook hebben we de vele herplaatsingshonden en de zogenaamde Houdinie’s niet vergeten. Voor deze honden hebben we een anti-ontsnappingstuigje (NO ESCAPE) ontwikkeld, maar dan met dezelfde ergonomische eigenschappen die de hond niet hindert.  Snuffel eens lekker rond op onze website en in onze winkel. Van promotie-, en bedrijfskleding tot een leuke mok, textiel, gebruiksartikelen en vooral ook heel veel cadeautjes. Alle artikelen zijn om te toveren tot een persoonlijk product, met de afbeelding van uw hond, sport kind of elk ander gewenste personalisatie.

En mist u iets laat het ons gerust weten. We kijken graag samen met u of we tot een oplossing kunnen komen.

Nelis en Ellen

5 thoughts on “Home

 1. L. de Graaf schreef:

  Beste Nelis en Ellen,

  Ik heb een paar weken geleden een verstelbare refecterene 3 meter lijn met tuigeje besteld. Ik ben hier heel tevreden over, alleen miste ik iets bij de verstelbare lijn.
  Bij de lange lengte kun je door het handvat een carabijnhaak met poepzakhouder aan bevestigen, maar als je de lijn ( omdat ik bijvoorbeeld in de drukkere stad loop de lijn met de musketon korter maak) mis ik, ongeveer 15 cm vanaf het midden, een extra ring waar je je poepzakhouder aan kan bevestigen. Misschien is dit een tip voor later.
  Yuna, de hond vind het namelijk niks als de poepzakhouder aan het handvat blijft zitten bij de verkorte lengte.

  Ik hoor graag uw reactie tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Lyndell de Graaf.

 2. sandra aerns schreef:

  ik heb zojuist een tuigje besteld. Mag ik er een bijpassende lijn nog bij bestellen? drie meter verstelbaar 20 mm breed? ook in de kleur indian?

  1. Nelis schreef:

   Hallo Sandra,
   Geen probleem, ik stuur je morgen een factuur met betaallink en voeg de lijn toe aan je bestelling.
   Groetjes,
   Nelis

 3. Tess Vrij schreef:

  Hoi, vraagje is er misschien een mailadres waarmee ik met jullie in contact kan komen? Heb een aantal vragen:)

  1. Nelis schreef:

   Hallo Tess,
   Ons e-mail adres is info@dellis.nl. Je kan je vraag ook stellen via het contactformulier in de shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.