Wij werken samen met Mollie

Atelier d’ Ellis ondersteunt de volgende betaalmethoden;

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Overschrijving

Wanneer u het prettiger vindt om het bedrag over te schrijven via uw eigen bank is dit ook mogelijk. Nadat wij de betaling ontvangen hebben zal de bestelling verder in behandeling worden genomen.

Paypal Paypal

is een veilig betaalmethode die wij ondersteunen. Log in met uw paypal account om de betaling te voldoen tijdens het bestelproces. Wanneer wij de order hebben ontvangen sturen wij gelijk het product naar u op.

VISA/Mastercard

Het is bij ons mogelijk om met uw creditcard af te rekenen. Hierbij zullen we na de betaling direct uw bestelling verzenden.

Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten ondersteunen wij Mister Cash. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt direct aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving.

SOFORT BANKING

Voor onze Belgische en Duitse klanten ondersteunen wij SOFORT BANKING.

Giropay

Voor onze Duitse klanten ondersteunen wij Giropay

Na ontvangst van de bestelling

Met een digitale factuur en acceptgiro uw online bestelling achteraf betalen via Mollie. Eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Betalingstermijn 14 dagen.