Retourneren

Bij Atelier d’ Ellis heb je het recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  1. waarop het artikel in uw bezit is.
  2. bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via onze klantenservice onder info@dellis.nl

In verband met het milieu proberen we zoveel mogelijk digitaal te werken. De factuur ontvangt u per mail. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om in de verstuurde verzendbevestiging op de link van ons retourportaal te klikken en daar de reden van retourzending te selecteren. Dat kan ook als u een andere kleur of maat wenst.

U kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting.

U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf betaald, dan storten wij dit direct terug. Er geldt een uitzondering op ons retourbeleid. Indien u gebruik heeft gemaakt van onze gratis maatwerk service, waarbij u de maten van uw hond heeft opgegeven en verkeerd heeft gemeten dan kunnen we het tuigje niet retour nemen. Heeft u een standaard tuigje of lijn besteld en een verkeerde keuze gemaakt qua maat of kleur is ruilen geen probleem. Sinds het begin van de pandemie en de oorlog in Oekraïne rijzen de verzendkosten de pan uit. We hebben daarom helaas moeten besluiten dat de kosten voor het terug sturen voor u als klant zijn. Wij nemen de kosten van het opnieuw opsturen van het nieuwe tuigje of lijn voor onze rekening

Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 5 dagen na verwerking van de retourzending op je rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald.