Retourneren

Bij Atelier d’ Ellis heb je het recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  1. waarop het artikel in je bezit is.
  2. bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via onze klantenservice onder info@dellis.nl

Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om alleen de retourbon of kopie van pakbon mee te sturen.

Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting.

Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf betaald, dan storten wij dit direct terug.

Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 5 dagen na verwerking van de retourzending op je rekening. Als je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de oorspronkelijke verzendkosten terug, indien van toepassing. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.